gröna medelhavsbiffar.


För ett tag sen (i januari var det visst) så lagade pappsen dessa ASgoda biffar åt mig. De innehåller bland annat soltorkade tomater och fetaost (mums) och jag lovar er, de är jättegoda. Ni måste testa. Kan inte säga något om det var enkelt att laga eller inte, men det verkar ju typ som det. Receptet kommer från Coop mer smak, som för övrigt typ alltid har en massa goda recept. Mycket bra vego!!1 Okey, here we go:
Ingredienser:
1 broccoli
2 ägg
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 tsk torkad oregano
1 tsk torkad basilika
1/2 finhackad chili
70g finhackad färsk spenat
ca 8 hackade soltorkade tomater
100g smulad getost eller fetaost
1 dl majsströbröd eller vanligt
1. Sätt ugnen på 200 grader. Mixa broccoli, bukett och stam, med ägg, kryddor och chili.
2. Vänd ihop med spenat, tomat och getost (mixa inte!). Blanda ner ströbrödet. Låt stå i 10 min.
3. Forma järpar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen ca 20 min.
KOMMENTARER
Trackback