sjukmys och lägenhetsvisning.

 
Hej! Idag är jag ledig från både skola, jobb och gruppträffar. Jag hade planerat att städa hela lägenheten, göra bort en del plugg och sedan gå på en lägenhetsvisning senare ikväll. Men så blev det inte. Vaknade nämligen med feber, svullen hals och täppt näsa. Kände mig sjuk redan igår, men då orkade jag i alla fall ta mig till skolan. Idag är det värre. Har än så länge inte blivit nå vidare mycket plugg, har städat litegrann men inte alls så mycket som skulle behövas. Och lägenhetsvisningen som vi planerat att gå på ikväll kommer inte heller den bli av. 

Istället så blir det en ligga-i-sängen-och-kurera-dag med Salsan. Vilket förmodligen är lika bra så att jag faktiskt blir frisk någon gång, även om jag blir lite stressad av att veta att allt plugg jag inte gör nu kommer behöva göras i helgen... men det är ett senare problem!

Angående lägenhetsvisningen så fick vi ett meddelande idag om att vi var på förstaplats på en annan lägenhet, men att min inkomst inte räckte till. Väldigt trist, men så är det. Hade verkligen sett framemot att få flytta till en större lägenhet, och få lite närmare till de naturområden som vi brukar vara omkring med Sally. Men vad ska man göra?

Jag heter Jenny, är 20 år gammal och bor i en liten lägenhet uppe i Norrbotten tillsammans med min pojkvän och hund. Här bloggar jag främst om min vardag, hund och bujo-intresse. Läs mer under fliken "om mig" i menyn. Puss & kram.
RSS 2.0