fjällresa 2017

 
I augusti 2017 (alltså i höstas) så var jag och Simon på vår första (av förhoppningsvis många) fjällresa tillsammans! Vi tog bilen till Nikkaloukta och så gick vi till Kebnekaise fjällstation (eller okej, inte riktigt hela vägen men nästan) där vi slog upp vårt tält. Vi hann även med en dagstur till Tarfala (hur fint?) innan vi efter två dagar gick tillbaka till Nikkaloukta igen. En kort men väldigt mysig resa, precis innan vi tog bilen åt andra hållet och hämtade Sally i Göteborg. Men mer om det i ett annat inlägg!
 
I skrivande stund sitter jag och pluggar litegrann, och ska strax göra lite middag innan jag ska åka till en vän och hälsa på. Imorgon är jag helt ledig, men har förstås mycket plugg att göra ändå. Men vi får se om jag hittar på något mer. Ha det så bra så hörs vi nästa gång!

Jag heter Jenny, är 20 år gammal och bor i en liten lägenhet uppe i Norrbotten tillsammans med min pojkvän och hund. Här bloggar jag främst om min vardag, hund och bujo-intresse. Läs mer under fliken "om mig" i menyn. Puss & kram.
RSS 2.0